Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата Alfa Romeo Giulia - продължение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Е, те ценовата листа или поне за базова версия я обявиха -за Англия започва от 29 000 паунда
    Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• На базовия бензин му дават да я ускорява 0-100 за 6.6 секунди. Жалко, че няма ръчка.

Comment

• И купи ли си Хлопелчето ?
        Ебати, това са най-смешните коли.
        Опитаха се да направят нормално кола в лицето на Инсигния, ама нещеш ли пак вложиха материали от рециклиращия завод на Кока Кола. Смях в залата.
        Mercedes S320 W220
        Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
          Преди ревяхме, че били тежки с предно, сега ревем, че щели да бъдат леки със задно... А, пък като знам, как целият форум ще се нареди на опашка пред Еврохолд, да си я поръчва... Няма угодия, братя
          Аз и преди съм казвал, че който и автомобилен концерн каквото и да прави, тука в тоя форум винаги ще продължава да се реве като ощипана ученичка "хем ме боли, хем ме сърби" - много е тежка, много е лека, много й е малък багажника, много й е ниско тавана над задната седалка, много е с предно, много е със задно...

И естествено това е защото опашката от съфорумци пред еврохолд е безкрайна и винаги БО е първи на опашката да купува, затова и критиките му са най-безпощадни
          Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
          Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Единственият плюс на опелчето сравнение с авенсиса може да бъде, когато го връщаш на вторични, за да вземеш повече парички от него! Може би колегата се е подвел като е взел опела заради повечето килограми, но не се знае пак опела колко бързо ще изгние....
            Last edited by italfen; d.m.y г., 07:33.
            Now: 156 2.5 V6 24V
            Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
              И естествено това е защото опашката от съфорумци пред еврохолд е безкрайна и винаги БО е първи на опашката да купува, затова и критиките му са най-безпощадни
              Между другото да вземеш дизел, 4х4, с 8 степенен автомат на ЗФ, италиански автомобил, може да е голяма далавера в обозримо бъдеще. Обезценен в сравнение с конкуренцията, с идеята да бъде малко по-добър. Не е като 159-ката, където се обезценява пак с такива темпове, но пък и вложените възли да са от най-евтините на пазара. Така, че знае ли се. Ще видим бъдещето какво ще покаже.

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
              Единственият плюс на опелчето сравнение с авенсиса може да бъде, когато го връщаш на вторични, за да вземеш повече парички от него! Може би колегата се е подвел като е взел опела заради повечето килограми, но не се знае пак опела колко бързо ще изгние....
              Лошо няма. Може именно до това да ми се е свел избора. По-добре изгнил на пътя, вместо обезценен в сервиза, ако бях избрал някоя Алфа.
              Last edited by BO; d.m.y г., 11:06.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Казваш по-добре швейцарско сирене от колкото кашкавал...
                А като гледам цените на старо инсигниата държи некви космически цифри за модел 2008ма ...
                Now: 156 2.5 V6 24V
                Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                  Казваш по-добре швейцарско сирене от колкото кашкавал...
                  А като гледам цените на старо инсигниата държи некви космически цифри за модел 2008ма ...
                  Така казвам, да.
                  Ако започне да става на швейцарско сиреше, то я продавам и следващата.
                  Но по-добре да не карам кашкавалена кола, защото живота ми е по-ценен от мнението на хората за дадена марка автомобили.
                  Ако робувах на мнението на хората, нямаше никога да карам и италиански автомобили, нали?
                  И ако случайно не ми прочете предишното мнение, то се радвам, че има такива автомобили като Опел или Алфа Ромео, та да можем да караме по-нови автомобили на по-ниски цени от конкурентите.
                  Last edited by BO; d.m.y г., 17:57.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Айде стига плюли Опела, точно Инсинията си е кола отвсякъде, даже и аз се замислям точно за такава, че 156-цата бая ми отесня вече.
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Alfa Romeo покори Женева с новата Giulia

http://topgear.bg/?go=article&p=deta...rticleId=10354
                      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• абе стига с тея хлопели шефа ми и един познат по 2 пъти отварят мотор имат някав проблем с мазането на коляновия вал.

Comment

• Първоначално публикувано от dalgia123 Покажи съобщение
                          абе стига с тея хлопели шефа ми и един познат по 2 пъти отварят мотор имат някав проблем с мазането на коляновия вал.
                          За дизелов двигател ли говориш, щото тук никой не обсъжда "екошпек" бензинов вариант...
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                            За дизелов двигател ли говориш, щото тук никой не обсъжда "екошпек" бензинов вариант...
                            Точно,точно за 2.0 CDTI става въпрос,а още по-интересното е,че при Алфа го няма този проблем,ама така ще е кат пипат немците къде не им разбира ама грам главата !!!!!!!!
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Инсигнията е добра кола, ама във вариант OPC. Всичко друго е пълна щета.

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                                Точно,точно за 2.0 CDTI става въпрос,а още по-интересното е,че при Алфа го няма този проблем,ама така ще е кат пипат немците къде не им разбира ама грам главата !!!!!!!!
                                Ибаси...Ти уби всичко детско в мен... Тамън се оглеждах в комби дизеловите версии...
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X